BILLETTER              PROGRAM           TURFORSLAG          RISIKOVURDERING

Velkommen til Basecamp Sunnmøre på Trandal, ei fantastisk perle innerst i Hjørundfjorden, og med sagnomsuste Christian Gaard som base ligger alt til rette for nye magiske og uforglemmelige øyeblikk. Første gang i 2021 blei en gedigen suksess, så vi peiser på videre :) 

Planlegg ankomst torsdag 29.februar.mars slik at du rekker infomøtet kl 21:30. Lander du med fly på Vigra anbefaler vi å booke vårt eget fjordcruise med felles pick-up i Ålesund sentrum torsdag kveld og retur søndag.

TRANDALPASS inkluderer alt av overnatting, frokost & nistepakker, guidet toppturer fredag og lørdag eller tilrettelegging om du ønsker å gå egne turer, båtskyss/transport til/fra turene, middag torsdag(kveld), fredag og lørdag, filmvisning, Trandal-Quiz, foredrag, sauna, fjord jaccuzi og mye mer :

I likhet med forrige gang har vi booket alt av tilgjengelig kapasitet på Trandal. Svensktoppen og hyttene fylles opp fortløpende, perfekt for vennegjenger på 4- og 6 personer. Vær rask, kun et begrenset antall ledige plasser på Trandal :)


2023


2 0 2 2