Mali Rønnaug Frydenlund

Mali er vår sprudlende ambassadør i Lofoten, og du kan ikke unngå å bli smittet av hennes strålende humør og sjarmerende utstråling!

Mali er oppvokst oppunder tregrensa i ei grend i Vågå, og har hatt Jotunheimen som sin egen bakgård fra barnsben av. I senere tid har hun også vært Nordmøring og tilbrakt mye tid i Sunndalsfjella, Romsdalen og på Sunnmøre. 

Nå er Mali basert i Kabelvåg og tilbringer dagene i de rå Lofotfjella. Hun trives godt i luftig terreng, er gjerne på eventyr langs fjellrygger og på topper som kanskje, eller kanskje ikke, er farbare. Når løpeskoa innimellom må tørke, er hun gjerne ute på klatreeventyr. I den hvite årstida tilbringer hun til fjells på EVI-skia sine, eller på skøyteski.

Når hun ikke er ute å løper, raser rundt på ski eller klatrer, jobber hun som spesialpedagog, og har erfaring fra både helsevesen, psykiatri og skole. Hun har jobba som kokk, guide og har masse erfaring med å arrangere små og store happenings, noe som Toppturing vil høste mye glede av i tiden som kommer. Vi ønsker Mali hjertelig velkommen med på laget :)

Favorittski: Kjører EVI, håndtverk av skimaker Endre Hals på Oppdal. Collusion 104

Favorittsko: LaSportiva Kaptiva