Vivi Hatlem

Vivi er en ekte eventyrer, en av våre eksperter på sosiale medier og vår person i Chamonix!

Vivi er lidenskapelig skikjører og fjellgeit som foretrekker alpine og luftige topper bortsett fra når hun er ved sin mors barndomshjem i Finnmark hvor hun finner roen. I lengsel etter mer tid utendørs sa Vivi nylig opp sin trygge jobb i Nordea, solgte leiligheten i Oslo og er blitt skiboms på fulltid. Første sesong ble tilbragt med 110 skidager rundt i Norge og i Åre, nå går turen til Chamonix.

Å tilgjengeliggjøre og ufarliggjøre naturen og ha med folk på toppturer slik at de får utfordret seg selv og får mestringsfølelse synes Vivi er gøy og hun er derfor vinterturleder i DNT, det høyeste turledernivået til DNT. Hun fredes ofte i utfordrende terreng og er derfor veldig fokusert på sikkerhet. Hun har flere utvidede skredkurs og er ofte den i gruppa som stiller kritiske spørsmål.

Vinteren er Vivi´s favoritt. Hun liker aller best randonee og frikjøring, men koser seg også med vanlig bakkekjøring og storslalåm. Og til Chamonix skal hun med skrekkblandet fryd også ha med seg sine første skøyteski! Som en kombinasjon med ski gjør Vivi styrketrening, klatring og yoga. I andre årstider er hun også glad i å padle og sykle og snuser nå også på kiting. Utesoving under åpen himmel holder hun på med hele året. Vivi er en skikkelig utstyrsnerd som alltid er på jakt etter den optimale kvalitet og funksjon kombinert med vekt. Begynn å snakke utstyr med henne, så har du det gående.

Favoritt ski: Black Crows, Atris Birdie m Salomon Shift til heisbasert offpiste og kortere rando-turer. Black Crows Camox freebird m ATK Crest binding til lengre randonee-turer.

Sko: K2 Mindbender 110 til bakke og frikjøring og Dynafit Radical Pro til randonee, og Scarpa EVO F1 for de lange turene.