Valldal Weekend 2022

Valldal Weekend 2022!

Velkommen til eksklusive og avslappende langhelger i vakre Valldal med den fantastiske naturen og Trollstigen som nærmeste nabo.

Vi disponerer det unike Nikka-huset med sitt eksklusive og nostalgiske preg hvor vi får topp oppvartning med fantastisk mat etter bestemor Nikkas egne bevarte oppskrifter. Nikka-huset har selvsagt sin egen vinsamling i den gamle potetkjelleren, og første gruppen i mai vil få benytte seg av et helt nytt spa-anlegg som selvsagt er inkludert! 

Vegen over Trollstigen måkes fri for snø via GPS og åpnes årlig i løpet av mai, som igjen muliggjør toppturing med ski på rett fra bilen til langt ut i juni/juli. Guidet toppturer fredag og lørdag er inkludert, husk shorts og solkrem!

På gårdstunet er det fokus på avslapping med bålkos og leskedrikke, og foretrekker du et utendørs bad ligger det flere perler med elve-kulper du kan benytte deg av like i nærheten. 

NB! Det er sengeplasser til 12 stk i Nikka-huset fordelt på 7 soverom. Maks antall er 12 pr. helg, og vi har satt opp 3 helger ila. slutten av mai og i begynnelsen av juni, vær rask med å sikre deg plass!

Dette er inkludert:
- overnatting i det unike Nikka-huset
- velkomstdrink og nokke attåt ved ankomst torsdag
- 3-retters middag etter Nikkas egne oppskrifter fredag og lørdag
- frokost + lunchpakke fredag, lørdag (søndag frokost)
- guidet topptur med ski på fra bilen fredag og lørdag
- ny spa-avdeling tilgjengelig 24/7
- egen garasje for 4 el-biler med gratis ladding

Innsjekk fra kl 15, utsjekk innen kl 12.

Billetter: 

Ledige datoer:
26.-29.mai 2022
02.-05.juni 2022
14.-17.juni 2022

Et av de doble soverommene.

Vinsamlingen i den gamle potetkjelleren.

Spisestua i huset.