BILLETTER         PROGRAM

Velkommen til Basecamp Sunnmøre på Trandal, ei fantastisk perle innerst i Hjørundfjorden, og med sagnomsuste Christian Gaard som base ligger alt til rette for nye magiske og uforglemmelige øyeblikk. Første gangen i 2021 blei en gedigen suksess, så vi peiser på videre :) 

Planlegg ankomst torsdag 2.mars slik at du rekker infomøtet kl 20:00. Lander du med fly på Vigra anbefaler vi å booke vårt eget fjordcruise med felles pick-up i Ålesund sentrum torsdag eftan og retur søndag.

NB! Egen billett for den fantastiske og famøse åpningsturen torsdagen fra Sykkylven via Riksemdalen, opp Tungremstind-massivet, cruising ned Nesdalen og bøgde-skyss fra Nes Gård til Christian Gård. Dette er en eksklusiv tur med begrensede plasser som nytes best med god kondis og nedover skills.

TRANDALPASS inkluderer alt av overnatting, guidet toppturer fredag og lørdag eller tilpassing for å gå egne turer, båtskyss/transport til/fra turene, velkomstmat ved ankomst torsdagen, deilig Christian Gaard-buffet fredag/lørdag, filmvisning, foredrag, quiz, sauna m.m). Siden noen blir boende på hyttene til Trandal Fjordhytter er felles frokost og smøring av lunchpakke hos Christian Gaard valgfritt og ordnes ved innsjekk torsdagen.

I likhet med forrige gang har vi booket alt av tilgjengelig kapasitet på Trandal. Svensktoppen og hyttene fylles opp fortløpende. Vær rask, forrige gang ble campen utsolgt 2mnd i forkant!


Basecamp Sunnmøre 2022 - The Movie