Basecamp Sunnmøre 2023 @TRANDAL

Velkommen til 2.sesong av Basecamp Sunnmøre på Trandal, ei fantastisk perle i Hjørundfjorden, og med sagnomsuste Christian Gaard som base ligger alt til rette for nye magiske og uforglemmelige øyeblikk. Første gangen i 2021 blei en gedigen suksess, så vi peiser på videre :) 

Planlegg ankomst torsdag 2.mars slik at du rekker infomøtet kl 20:00.

NB! Nytt av sesongen er egen tur-billett for den famøse og fantastiske overgangsturen fra Sykkylven via Riksemdalen, opp Tungremstind-massivet, cruising ned Nesdalen og bøgde-skyss fra Nes Gård til Christian Gård. Dette er en eksklusiv tur med begrensede plasser som krever bra form og gode nedover skills.

Trandalpass'et inkluderer alt av overnatting, guidet toppturer fredag og lørdag eller tilpassing for å gå egne turer, båtskyss/transport til/fra turene, velkomstmat ved ankomst torsdagen, deilig Christian Gaard-buffet fredag og lørdag, foredrag, quiz, sauna m.m). Siden noen blir boende på hyttene til Trandal Fjordhytter er felles frokosten og smøring av lunchpakker hos Christian Gaard valgfritt og kan bookes ved innsjekk torsdagen.

I likhet med forrige gang har vi booket alt av tilgjengelig sengeplasser på Trandal og vi fyller opp Svensktoppen og hyttene fortløpende.

Vær rask, forrige gang ble campen utsolgt 2mnd i forkant!


Bilder fra Basecamp Sunnmøre 2021 :)